Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

1-го лютого Одеський припортовий завод запрацює по-новому

Одеський припортовий завод запуститься 1 лютого, постачання сировини забезпечить за давальницькою схемою компанія “Енергетичний еквівалент”.5ae02d67f96cf29c9d726a8307cace17

Про це  сьогодні, 18 січня, повідоми ЗМІ перший заступник генерального директора ПАТ “Одеський припортовий завод” Микола Щуріков.

Дирекція припортового заводу уклала договір з компанією “Енергетичний еквівалент”, що позиціонує себе на ринку як постачальник імпортного газу, на постачання сировини для запуску нашого підприємства. Наразі “Енергетичний еквівалент” формує запаси газу для ОПЗ: планується, що 24 січня компанія здійснить оплату за переробку сировини, а 25 січня номінуватиме газ для роботи нашого заводу в лютому“, – зазначив Щуріков.

Запустити агрегати з випуску аміаку і карбаміду планується 1 лютого, уточнив перший заступник директора ОПЗ.

Згідно з договірними зобов’язаннями, компанія “Енергетичний еквівалент” забезпечить завод сировиною для виконання 4-місячної виробничої програми.

За деякими даними, компанія «Енергетичний еквівалент» готова транспортувати готову продукцію українським споживачам, оскільки має в своєму розпорядженні залізничний парк.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності