Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

$ 117 мільярдів втратили за один день найбагатші люди світу

Минулого понеділка 500 найбагатших людей світу втратили через обвал котирувань на ринках США 117 мільярдів доларів.1489728030_sk

«В результаті обвалу котирувань на ринках США в понеділок 500 найбагатших людей світу втратили 117 мільярдів доларів, тобто 2,1% своїх сукупних доходів. Серед тих, хто втратив кошти – Джефф Безос, Бернар Арно і Марк Цукерберг», – йдеться в повідомленні Bloomberg.

Найбільших втрат зазнав засновник Amazon Джефф Безос, чий статок зменшився на 3,4 мільярда доларів. Крім цього, за даними Bloomberg, 21 осіб з числа світових багатіїв за один день втратили гроші на суму від 1 мільярда доларів.

Але, незважаючи на цей обвал, загальний стан 500 найбагатших людей світу, за версією Bloomberg, збільшився з січня 2019 року на 11%.

Причиною такого песимізму інвесторів, що спричинило різке падіння котирувань, експерти назвали Китай, а точніше – торгову війну між Вашингтоном і Пекіном. Це було найбільше падіння котирувань на американських ринках з початку поточного року.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності