Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

13 років української тюрми отримав бразилець за участь в бандформуваннях Л/ДНР

A gaucho is helped by others to unseat an unbroken horse during the annual celebration of Criolla Week in Montevideo, March 25, 2013. Throughout Easter Week "gauchos", the Latin American equivalent of the North American "cowboy", from all over Uruguay and neighboring Argentina and Brazil visit Montevideo to participate in Criolla Week to win the award of best rider. The competition is held March 24 - March 30. REUTERS/Andres Stapff (URUGUAY - Tags: SOCIETY TRAVEL ANIMALS)
Сьогодні, 2 травня, суд визнав громадянина Бразилії Рафаеля Лусваргі винним в участі у незаконних збройних формуваннях в Україні та терористичній організації і засудив його до 13 років позбавлення волі з конфіскацією майна.32CDA022-AE14-493A-909C-FCCC6B469311_w1597_n_r1_st

Відповідне рішення Павлоградський міський районний суд Дніпропетровської області ухвалив на засіданні в четвер 2 травня, повідомляє прокуратура Києва.

Зазначається, що обвинувачений визнавав свою вину лише в частині того, що перебував у складі формувань бойовиків, однак заперечував участь у «діяльності терористичних організацій».

Суд заслухавши доводи сторін, визнав бразильця винним за ч.1 258-3, ч.2 ст. 260 КК України та призначив йому покарання у вигляді 13 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Крім того, суд стягнув з іноземця витрати на проведення експертиз у сумі близько 15 тисяч гривень.

При виконанні вироку обвинуваченому буде зараховано строк, проведений ним під вартою станом на 2 травня.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Обвинувачення вимагало 14 років позбавлення волі.mediumhdherr

Нагадаємо, що представники С14 схопили бразильця Рафаеля Лусваргі, який воював на боці самоназваної «ДНР», і привели його до будівлі СБУ, Київ, 4 травня 2018 року, дивіться фото.

Якого екстриму чи заробітку шукав бразильський гаучо (латиноамериканський ковбой, – ред.) в українських степах, воюючи на боці сепаратистів, залишається не зрозумілим.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності