Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

2 ДТП і…РОЗБОРКА ВІД ПРАВОГО СЕКТОРУ?

В ніч з минулої суботи на неділю на розі вулиць Івасюка та Івана-Павла ІІ в Івано-Франківську сталася 1 стрілянина та 2 криваві ДТП та.

Щодо першої події, то за попередніми даними вона сталася між учасниками застілля у магазині-кафе “Їжачок”, що працює на розі згаданих вулиць.

Як повідомляють джерела в правоохоронних органах, в одній компанії, що щось «святкувала» в даному закладі, двоє чоловіків вирішили з’ясувати поміж собою стосунки за допомогою зброї. Пролунав постріл у повітря з пістолета, який все ті ж джерела називають «травматичним». Після чого один з агресорів втік, а безпосередній власник зброї був затриманий.

Як вдалося дізнатися міліції, порушники – активісти «Правого сектору». Також відомо, що один з цих чоловіків був добровольцем у зоні АТО. Своє ім’я затриманий не називав, тож ці дані з’ясовують вже у міськвідділі міліції.
Офіційного пояснення ситуації від правоохоронців допоки нема.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Щодо двох ДТП, то близько дванадцятої ночі позашляховик «Шевроле», виїжджаючи з Івана Павла ІІ, не пропустив легковик «Форд», що рухався вулицею Івасюка.

В результаті потужного зіткнення загорівся джип, проте нібито ніхто з п’яти потерпілих не загинув, Поки його гасили, водій вантажного мікроавтобусу, який на швидкості проїздив місце аварії – збив перехожу людину і намагався втекти з місця пригоди, але його затримали…

Підготував Дмитро Несміш
Фото: Галка

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності