Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

200 центрів екстреної медицини обіцяє збудувати у 2020 Гончарук

У 2020 році в Україні побудують 200 нових центрів екстреної медицини. Про це повідомив прем’єр-міністр України Олексій Гончарук на своєму каналі в Telegram за підсумками візиту в лікарню “Охматдит”, новий корпус якої вже 9 років не можуть добудувати…im578x383-col_goncharuk

Своїми очима перевірив процес будівництва нового комплексу лікарні. Його почали будувати ще 9 років тому, а лікарня досі не працює на повну потужність. Тільки уявіть собі — запуск нового комплексу “Охматдит” дозволить забезпечити 100 операцій з трансплантації кісткового мозку замість 25, як зараз“, — повідомив прем’єр-міністр.

Він зазначив, що фінальна хвиля будівництва нового комплексу була розпочата в грудні 2019 року. Верховна Рада надала додаткове фінансування для завершення робіт.

Інша, не менш важлива частина — будівництво нових центрів екстреної медицини. Вже в цьому році ми побудуємо 200 таких центрів“, — повідомив Гончарук.

Пріоритет нашої команди — врятувати якомога більше людських життів, у тому числі надавши їм доступ до якісної медицини“, — заявив він.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше президент Володимир Зеленський назвав серед пріоритетів влади на 2020 рік – оновлення парку “швидких” і відкриття додаткових пунктів надання швидкої допомоги.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності