Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

27-річний юрист очолив Західне міжрегіональне управління Мін’юсту

Міністерство юстиції визначило переможця конкурсу на зайняття вакантної посади начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції м. Львів.

Про це повідомив перший заступник Міністра юстиції Євгеній Горовець.f298fd46514b8e76cfb2a37c170140c5

Переможцем конкурсу на посаду начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у місті Львові став Юрій Добош.dobosh-696x331

Брав участь у першому етапі конкурсу. Йому 27 років. Працював юристом київської юридичної фірми «Василь Кісіль і партнери». Навчався у ЛНУ імені Івана Франка.

За декларацією має у Львові квартиру на 229 метрів. Є власником годинника Rolex вартістю 226 тисяч гривень. У користуванні має два авто. Готівкою – 82 тисячі доларів та більше 16 тисяч євро.

Влітку подавав документи на отримання посади заступника голови Львівської ОДА, однак до команди Мальського так і не потрапив.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності