Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

300 млн. грн не спишуть на військовий парад до Дня Незалежності, вони підуть простим воякам на виплати

Президент України Володимир Зеленський заявив, що цього року в День Незалежності не буде військового параду, а кошти, які повинні були виділити на нього – це 300 млн. грн не будуть розграбовані, як це було досі, а підуть на премії військовим. Про це він сказав у своєму відеозверненні, опублікованому в Facebook.A4083027-08F6-481B-BA53-D507C67E4546-696x464

Нагадаємо, що верховний головнокомандувач екс-президент Петро Порошенко щороку своєї каденції обіцяв скасувати в Україні військові паради до Дня Незалежності, таким чином припинити можливість своїх чиновників грабувати-списувати виділенні на парад багатомільйонні кошти, та перенаправити їх для модернізації ЗСУ і для виплат військовослужбовцям. Але, як бачимо, Петру Олексійовичу, п’яти років президенства для цього так і не вистачило…

Хочу поділитися з вами нашою новою ідеєю. Зазвичай 24 серпня на День Незалежноті України у нас проходить військовий парад такий попмезний і точно не дешевий. Мені здається, що цього року замість параду краще ці гроші виділити нашим героям, нашим військовим“, – сказав президент Володимир Зеленський..

Глава держави уточнив, що мова йде про солдатів строкової служби, курсантів, сержантів, офіцерів, військових, які виконують завдання у зоні проведення ООС та інших.

Нагадаємо, Володимир Зеленський розчарований рішенням ПАРЄ щодо зняття санкцій з РФ.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше Президент України подав до Верховної Ради законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення особистого голосування народними депутатами України». Він передбачає кримінальну відповідальність для парламентарів за так зване кнопкодавство.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності