Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

4 підпали будівель за ніч у Надвірній на Прикарпатті, – рекет, опришки?

90-ті повернулись: цієї ночі на Прикарпатті трапився черговий масштабний підпал – ледь не згоріли два магазини, обмінник, кафе та держустанова.

усі ФОТО ілюстративні

У ніч з четверга 28 на п’ятницю 29 травня, о 02.51 годині, у місті Надвірній, по вулиці Грушевського, трапилася надзвичайна ситуація, йдеться у повідомленні управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Горіли вхідні двері магазинів «Єва», «Суші-роли», «Еріка» та приміщення обміну валют. Найбільш ймовірна причина виникнення пожежі – підпал.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ: ТРАДИЦІЮ РЕГУЛЯРНО ПАЛИТИ АВТО ЧИНОВНИКАМ В КОЛОМИЇ НЕ ПОЛИШАЮТЬ (ФОТО)

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У цю ж ніч, теж о 02.51 годині, знову ж таки у місті Надвірна, на майдані Шевченка, трапилась ще одна пожежа. Горіли вікна та стіни будівлі фонду комунального майна Надвірнянської районної ради. Найбільш ймовірна причина виникнення пожежі – підпал.

Тоді ж о 02.51 годині, у м. Надвірна, майдан Шевченка.  Пожежа двох вхідних дверей магазину «Копійочка». Найбільш ймовірна причина виникнення пожежі – підпал.

А в Коломиї на Івано-Франківщині й далі із заздрісною регулярністю продовжують палити елітні авто місцевих депутатів, чиновників та підприємців.

У двох словах про Прикарпаття – опришківський край…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності