Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

45 млн грн застави просили для Екс-заступниці глави Мін’юсту

Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід екс-заступнику міністра юстиції Наталії Бернацькій – заставу в 7 мільйонів гривень.16e0f4c7d4e85637a704727a39543c44

Як повідомляє пресслужба суду, крім застави, підозрювану зобов’язали здати паспорти для виїзду за кордон, прибувати до слідчого, прокурора і суду за першим викликом, і повідомляти про зміну свого місця проживання та роботи. Прокуратура просила для Бернадської заставу в 45 млн грн з носінням електронного браслета.

Слідство підозрює Наталію Бернацьку в тому, що вона допомагала компанії «Золотий Мандарин Ойл» отримати гроші з держбюджету за рішенням Європейського суду з прав людини (ЄСПЛ), і погоджувала свої дії з екс-нардепом з «Народного фронту» Георгієм Логвинським, з яким пов’язують «Золотий Мандарин Ойл», та сприяла знищенню доказів. Загалом 22 січня 2020 детективи НАБУ під процесуальним керівництвом САП повідомили про підозру шести особам в заволодінні і легалізації понад 54 млн гривень коштів держбюджету.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності