Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

50 млн грн для СБУ на програму відслідковування карантину виділив Кабмін

Кабінет міністрів вирішив виділити з резервного фонду державного бюджету 49,9 млн грн Службі безпеки України на закупівлю і впровадження системи диспетчеризації та реагування “Verint NowForce”.
Відповідне розпорядження Кабміну №389-р оприлюднено на офіційному урядовому порталі.

Згідно з документом, така система необхідна СБУ для здійснення заходів, спрямованих на запобігання поширенню коронавирусной хвороби СOVID-19.

СБУ доручено подати звіт про використання коштів Міністерству розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства та Міністерству фінансів до 1 червня.

Згідно з даними на сайті компанії, Verint NowForce – це рішення, покликане допомогти службам охорони здоров’я та служб екстреної допомоги в управлінні спалахом пандемії шляхом підвищення ситуаційної поінформованості та координації міжвідомчих груп реагування в різних сценаріях.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Сервіс також покликаний допомогти уряду стежити за особами, які перебувають на карантині, і збирати інформацію про їх стан здоровья.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності