Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

50 тисяч франківців отримають книгу-реквієм про «Небесну сотню» та Романа Гурика

2 жовтня в день народження Романа Гурика в Івано-Франківську буде встановлена меморіальна стелла. Час обраний теж символічний – 18.30, коли злегка стемніє. За словами викладача Інституту мистецтв Прикарпатського університету Анатолія Грицана, на території встановлення організатори за допомогою телефонів, свічок та ліхтарів створять імітацію зоряного Майдану.

Окрім цього, усім присутнім роздадуть книгу-реквієм «Небесна сотня», з якою вже мали змогу ознайомитися в США та Європі.
Народний депутат Олександр Шевченко запевнив, що незабаром близько 50 тис. іванофранківських сімей отримають таку книгу.
«Якщо кожен політик матиме цю книгу в якості настільної, то це неабияк вплине на ефективність їх роботи», – прокоментував керівник центру «Хочу жити» Роман Савчак.
Нагадаємо, 20 лютого 2014 року в Києві на Майдані героїчно загинув студент Прикарпатського університету Роман Гурик. Цьогоріч йому мало виповнитися 20 років.
Джерело: Стик

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності