Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

75 тис. за презентацію міста

Під час нещодавної офіційної зустрічі засновника етнокультурного проекту FolkUkraine Ігоря Добруцького з міським головою Івано-Франківська Віктором Анушкевичусом, в урочистій атмосфері, кращим колективам та учасникам фестивалю «Параду вишиванок 2013» вручили дипломи та премії за перемоги
в окремих конкурсах.

Головний подарунок дістався Івано-Франківську – сертифікат та кошти на суму 75 тисяч гривень за перемогу у номінації «Презентація рідного міста».
Окрім подарунків та почесних дипломів, засновник проекту Ігор Добруцький презентував нову програму етнокультурного проекту Folk Ukraine!

Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус запевнив організаторів, що громада міста і надалі братиме участь у всіх проектах та йтиме до перемоги.

БРІЗ

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності