Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

8,7 млрд грн штрафів – досягнення Антимонопольного комітету за 2019

В Антимонопольному комітеті підрахували, що у 2019 році наклали на компанії, які працюють в Україні, штрафів на загальну суму 8,7 мільярда гривень.

Попри великий розмір штрафів, економічний ефект від діяльності Антимонопольного комітету для держави склав 4,3 мільярда гривень, зокрема й тому, що частину штрафів оскаржують у судах, повідомив голова відомства Юрій Терентьєв, передає прес-служба АМКУ.410465810

«Основним моїм завданням, як голови АМКУ, і нашої команди є зміна підходу до роботи відомства: щоб ми від сотень і тисяч незначних, повторюваних правопорушень, за які накладаються мінімальні штрафи, перейшли до питань, пов’язаних з реальними проблемами економічного життя», — повідомив Терентьєв.

За його словами, наразі значну частину роботи Антимонопольного комітету займають питання щодо оскарження публічних закупівель.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності