Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

А ЩО Ж ВІДКРИЄ НАСТУПник ГОЛОВИ?

Стосовно попередніх керівників прокуратури Івано-франківської області відкрито кілька кримінальних проваджень.

Про це у вівторок, 30 жовтня, повідомив на брифінгу прокурор Івано-франківської області Ігор Настасяк. За його словами, зокрема розслідується факт махінацій з квартирами, які мали б бути передані працівникам прокуратури! Інші допоки не на часі…
Для цього влада напередодні виділила прокуратурі дві земельні ділянки для побудови багатоквартирних будинків. Контролюючий орган, в свою чергу, законно віддав територію забудовнику, домовившись про передачу прокуратурі 10% майбутнього житлового фонду.
Однак раптово попередні керівники прокуратури Івано-Франківщини передали забудовнику список майбутніх власників житла. У ньому не було працівників, котрі вже роками стоять в черзі на квартири. Нині ж це житло вже приватизоване, каже Настасяк.
Також, розповів облпрокурор Настясяк, його попередники змушували працівників відмовлятися від перебування на квартирній черзі…

Марійка Пташка

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності