Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Адвокату спалили автомобіль, – ризики професії?

У Харкові невідомі підпалили автомобіль, який належить адвокату і викладачеві Харківського національного університету внутрішніх справ Ганні Гофельд.

Інцидент стався вночі на початку тижня, що минає, на майданчику для паркування біля будинку по вулиці Героїв праці. У лобове скло автомобіля юриста кинули пляшку із запальною сумішшю. Вогонь охопив машини, що стояли поруч, тому в пожежі повністю згорів ще один автомобіль. Загальна площа пожежі склала десять квадратних метрів.139401

ФОТО: Г.Гофельд зі сторінки у ФБ

Як повідомила прес-служба управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Харківській області, наслідки події ліквідували десять рятувальників. Інформація про інцидент зареєстрована поліцією і зараз вирішується питання про кваліфікацію правопорушення.

Не виключено, що злочин скоєно у зв’язку з професійною діяльністю Г.Гофельд, яка практикувала в сфері цивільного права і недавно виграла кілька судових процесів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності