Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Активіста-люстратора оголосили в міжнародний розшук

Максим Гошовський – громадський активіст, якому дивом вдалось не загинути під час подій на Майдані, адже він знаходився на передовій під час розстрілу на Інститутській 20 лютого. Однак, днями активіст, який мешкає в Дніпропетровській області, дізнався, що його оголошено в міжнародний розшук.

Як виявилось, причиною для розшуку став «обряд народної люстрації», який активіст з однодумцями провів у вересні в приміщенні Дніпропетровської обласної прокуратури. Тоді активісти висипали на голову тодішньому прокурору Дніпропетровської області Роману Федику урну зі сміттям. Активісти звинувачували прокурора в корупції та покриванні наркоторгівлі.

Напередодні ж Нового року Роман Федик отримав нову посаду – він став головним прокурором Львівської області. А вже за декілька днів Максим Гошовський дізнався, що його оголошено в міжнародний розшук.

«Декілька днів тому мене оголосили в міжнародний розшук! За одягання сміттєвої урни на голову уже колишньому прокурору Дніпропетровської області Федику. Як би так сказати, Яника так не шукають, як мене», – повідомив активіст.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Джерело: Страйк

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності