Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Активісти знайшли відео ліквідації озера

Нагадаємо, що у: ч. 2 ст. 63 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», на території рекреаційних зон забороняються: а) господарська та інша діяльність, що негативно впливає на навколишнє природне середовище або може перешкодити використанню їх за цільовим призначенням; б) зміни природного ландшафту та проведення інших дій, що суперечать використанню цих зон за прямим призначенням; ч. 5 ст. 4 Закону України «Про туризм», яка встановлює, що під час містобудівного планування, проектування, розміщення, будівництва і реконструкції об’єктів містобудування на територіях рекреаційних зон відповідні органи виконавчої влади, власники об’єктів містобудування повинні передбачати максимальну інтеграцію споруджуваних об’єктів до місцевого соціально-економічного, природного та історико-культурного середовища. Подібні охоронні норми закріплюються й у законодавстві країн Європи.

Наприклад, відповідно до ст. 33 Закону Фінляндії «Про землекористування та забудову» в межах територій, визначених регіональним планом як рекреаційні або охоронювані території, встановлюються обмеження щодо забудови. Такі ж обмеження діють в Грузії та Болгарії, Швеції, Іспанії, Німеччині тощо.

Інтернетресурс «Версії» уже повідомляв про це у статті «Яка будівельна фірма засипає озера в Івано-Франківську?», як і ряд іншик місцевих ЗМІ, в числі яких була й «ЗЛ».

Відео шукайте в інтернеті за цим посиланням: http://versii.if.ua/novunu/aktivisti-znayshli-video-pro-te-yak-nezakonno-zasipali-ozero-v-ivano-frankivsku-eksklyuzivno/

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності