Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

АЛЬТЕРНАТИВА ГРЕЧКОСІЯМ ТАКИ БУДЕ

3 серпня відбулося засідання Дорадчої ради при міському голові Івано-Франківська, де йшлося про мобілізацію на великих підприємствах та податковий конфлікт на фірмі «Еко-продукт» і т. ін..

Але дане дійство завершилося дещо неочікуваним виступом міського голови Віктора Анушкевичуса, який почав діалог з того, що до нього звертаються працівники медичних установ, учасники АТО, афганці з питанням і проханням йти на наступні вибори. Тому, зважаючи на такий «запит громади», Анушкевичус вирішив, що хоче балотуватися втретє. Однак остаточної думки ще немає.

Відтак провів анонімне анкетування керівників найбільших заводів та підприємств з єдиним питанням – чи підтримують менеджери чергове балотування Віктора Анушкевичуса в мери. Результатти опитування наразі невідомі.

Пізніше голова Дорадчої ради, директор «Івано-Франківського хлібокомбінату» Світлана Криворучко підтвердила для ЗМІ, що Анушкевичус дійсно таки радився – варто чи не варто йти. Сказав, що хоче балотуватися, але чи буде – не знати.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зауважимо, що нардеп і співвласник «Буковелю» Олександр Шевченко досі публічно теж тільки натякав про свій намір йти у мери обласного центру, але кулуарно, як кажуть, це питання було ще вирішено минулого року…

Враховуючи, що допоки імена інших реальних конкурентоспроможних кандидатів на крісло мера Івано-Франківська на разі не відомі, то пересічного виборця тішить, що хоч якась альтернатива гречкосіям в місті таки з’явилася. Адже, будемо, сподіватися, що Івано-Франківськ цього разу таки доведе, що він нічим не гірший Чернігова, де виборці не купилися на продовольчі пайки від представника групи «Приват» та партії «Укроп» Геннадія Корбана…

Підготував Дмитро Несміш

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності