Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

АЛЬТЕРНАТИВИ СИЧУ ТЕЖ НЕМА?

Цього понеділка депутат Івано-Франківської обласної ради Сергій Адамович висунув кандидатом на голову обласної ради лідера фракції «Свобода», колишнього голову цього органу і екс-віце-прем’єра Олександра Сича. Альтернативи не було.

Тож, як не дивно, але за це рішення проголосували представники усіх присутніх фракцій.

Першим заступником Сича обрали Василя Гладія («Батьківщина»), який колись уже виконував цю функцію також при Сичі, допоки вони обоє у 2012 році не були обраними народними депутатами до Верховної Ради. І ось історія знову повторилася – ​таке собі дежавю.

Іншим заступником Сича стала майже нікому невідома представниця Львівщини з Київською пропискою Ольга Галабала від партії «Воля», яку очолює місцевий олігарх-меценат Юрій Дерев’янко.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Ну, а посаду голови бюджетної комісії з подачі Гладія отримав екс-губернатор краю часів Ющенка – ​Микола Палійчук («Укроп»), який, як і Гладій, раніше претендував на крісло голови облради…

Характерно, що фракція БПП-«Солідарність» не брала участі в голосуванні, покинувши сесійну залу.

Загалом, як каже голова ГО «Поклик Нації» Тарас Боднар, усе це, окрім обрання Галабали, яка стала компромісною фігурою від Дерев’янка, було прогнозоване ним ще літом, а після так званого «обшуку» в помешканні Олександра Сича всі пасли відразу стали на свої місця.

«Тож ще раз повторюся: увесь розклад фігур у Івано-Франківській міській і обласній раді був легко прогнозованим ще в серпні. Елементарна аналітика за допомогою одного пог­ляду за лаштунки», – ​говорить Боднар.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності