Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Америка вже на Закарпатті… будуватиме другий завод зі збірки електроніки

Американська компанія Jabil Circuit будує другий завод по збірці електроніки в селі Розівка Закарпатської області.

Як наголошується в супровідних матеріалах компанії, з розширенням виробництва в Ужгороді виробничі потужності українського підрозділу компанії збільшаться вдвічі і стануть найбільшим заводським комплексом Jabil в регіоні ЕМЕА (Європа, Близький Схід і Африка).

Новий завод буде займатися складанням мобільних телефонів, медіаплеєрів та комп’ютерної техніки для експорту в ЄС.

170461

Фото: карпатські українці на еміграції в США, поч. ХХ ст.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Компанія Jabil Circuit входить в трійку світових лідерів серед компаній по контактної збірці. Ужгородський завод компанії виробляє електроніку для брендів Nespresso, Ceragon, Sagemcom, SIAE Microelettronica, DUCATI Energia, SIT і TeleTec.image6

Фотореставрація: Американські колонізатори підкорюють дикі краї, ХІХ-ХХ ст.

Jabil є розробником продуктових рішень, надає повний промисловий дизайн, забезпечує виробництво, здійснює поставки і управління продуктами. Маючи більше 100 заводів в 26 країнах, Jabil співпрацює з понад 300 компаніями.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності