Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Американський банк дозволяє знімати гроші в банкоматах без карток

Один з найбільших американських банків JPMorgan Chase модернізує свою банкоматну мережу з метою дозволити клієнтам знімати готівку за допомогою їх мобільних телефонів, а не тільки карт.

Послуга стане доступною вже цього року. Новий сервіс дозволить отримати свої гроші без використання картки – необхідно лише ввести код, що згенерував в мобільному додатку. Надалі банкомати JPMorgan Chase будуть оснащені технологією NFC, що дозволить знімати гроші з рахунку одним дотиком телефону до банкомату.

Крім того, буде підвищений ліміт на зняття готівки – до 3 тисяч доларів США, але тільки в банкоматах, які знаходяться всередині банківських відділень, і тільки в робочий час. Оновлені банкомати від JPMorgan Chase також будуть обналичивать чеки і приймати оплату по іпотеці і кредитними картками.

За допомогою модернізації своєї банкоматної мережі банк має намір скоротити кількість операцій, які виконуються касирами.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності