Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

АНКОР, «РОШЕН»

Корпорація «Roshen» планує інвестувати понад 300 мільйонів гривень у будівництво кондитерської фабрики у Вінниці.

До 2017-го року у Вінниці має з’явитися третя кондитерська фабрика «Roshen». Таким чином, один з найбільших виробників кондитерської продукції в Україні хоче побудувати чергову кондитерську фабрику в цьому місті, працевлаштувавши 600 чоловік, повідомляє прес-служба Вінницької міськради.

Корпорація «Roshen» вже має у Вінниці дві кондитерських фабрики, а також молочний комбінат. Третя кондитерська фабрика повинна з’явитися тут до 2017 року.

У міськраді повідомили, що на новій фабриці вироблятимуть круасани (спеціалістом з цієї галузі кондитерського бізнесу саме являється останній голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук, ставленник Порошенка і поціновувача його ласощів Коломойського) …

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Сума інвестицій в кондитерську фабрику складе понад 300 мільйонів гривень. Очікується, що на підприємстві працюватимуть приблизно 600 чоловік.

У квітні нинішнього року компанія запустила у Вінниці молочний комбінат. Сума інвестицій в комбінат склала понад 650 мільйонів гривень. Задекларовано 500 робочих місць. Крім того, в 2012-му році тут відкрили нову – другу – кондитерську фабрику в місті.

У корпорацію Roshen входять кременчуцька, маріупольська, київська, 2 вінницькі кондитерські фабрики, а також липецька фабрика «Ліконф» (РФ), Клайпедський фабрика ЗАТ Roshen (в Литві) і фабрика Bonbonetti Choco в Угорщині.
Roshen – дочірнє підприємство Українського промислово-інвестиційного концерну, що належить… здогадайтесь самі кому?

Підготував Тарас Боднар

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності