Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

АНТИКОРУПЦІОНЕР ЗВОЗИВ ДРУЖИНУ У ВІДРЯДЖЕННЯ

Cвіжий керівник Національного антикорупційного бюро Артем Ситник почав війну з хабарництвом і казнокрадством із комфортного відрядження до Лондона.
З розплавленого 35-градусною спекою Києва до прохолодних берегів Темзи антикорупційний діяч вирушив не сам. У складі офіційної делегації був його заступник Гізо Углава та дві жіночки – дружина самого пана Ситника Ганна і така собі Ірина Данько, котра представлялася радницею керівника бюро. У чому полягали обов’язки дружини українського Каттані в британській столиці, сам пан Ситник пояснив журналістам вельми плутано. Наполягав, що вона літала в Лондон як приватна особа і платила за переліт зі своєї кишені.

Судячи з офіційної декларації про доходи родини Ситників, цей вояж до Туманного Альбіону все ж пробив у сімейному бюджеті немалу діру. Навіть якщо все інше оплатила британська сторона. Той факт, що жінка високого чиновника була включена в офіційну делегацію, як і друга супутниця борців з корупцією, пан Ситник заперечити не зміг. Нині Національне антикорупційне бюро лише проводить конкурсний відбір слідчих, однак посади радників голови НАБ, судячи з усього, вже заповнюються молодими жінками.

Отже, з мандрівки до Лондона вже видно і кадрові пріоритети, і перші службові кроки керівництва бюро, на яке Президент і вся країна покладають дуже високі надії.

Зазначимо, що дана історія нагадує багатьом нещодавню «непальську новелу» із Зоряном Шкіряком та його бойовою подругою…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності