Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Антимонопольний комітет взявся перевіряти завищені платіжки за газ

АМКУ розпочав дослідження можливого порушення законодавства про захист економічної конкуренції операторами газорозподільчих мереж при приведенні об’ємів природного газу, використаного побутовими споживачами, до стандартних умов. У разі виявлення порушень законодавства про захист економічної конкуренції, органами Комітету будуть вжиті заходи, передбачені законодавством.

«Голова АМКУ дав доручення територіальним відділенням комітету провести дослідження щодо відповідності дій операторів ГРМ законодавству про захист економічної конкуренції при приведенні об’ємів використаного природного газу побутовими споживачами до стандартних умов при здійсненні комерційних розрахунків за використаний природний газ побутовими споживачами», – інформує прес-служба відомства.

У АМКУ відзначили значну кількість скарг, яка надходить від населення щодо додаткових нарахувань у платіжках.4523-300x178

Раніше у Кабміні ухвалили рішення про встановлення норми в 3,29 кубометра газу на одну особу на місяць для домогосподарств, які не мають лічильників. Раніше діяла норма у 3,3 кубометри, яка була встановлена у 2016 році. Нагадаємо, НАК «Нафтогаз України» закликав побутових споживачів природного газу без лічильників, які масово отримують платежі, нараховані на підставі завищених норм споживання фотографувати та надсилати непомірні суми.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності