Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД НА БОЦІ ВИКОНКОМУ Й ЗАГИБЛИХ ПАТРІОТІВ

Львівський апеляційний господарський суд не задовольнив позов власників літнього майданчика на вулиці Страчених до Івано-Франківської міської ради.

Як відомо, власники кафе «Цимес», до яких близьким є кандидат у міськраду від «Укропу» нотаріус Ігор Фріс, не погоджувалися з рішенням виконкому не дозволити встановити «кафе просто неба» поблизу пам’ятника страченим фашистами українцям під стінами синагоги, з якою згадане кафе ділить подвір’я.

В місті припускають, що, можливо, саме це рішення виконкому й стало однією з вагомих причин постійної критики в соцмережах з боку пана Фріса в адресу нині діючого мера.

В середині червня Івано-Франківський господарський суд позов відхилив. Власники незгодні з таким рішенням, заявили про тиск активістів та влади на суд і подали апеляцію до Львівського апеляційного адміністративного.
У Львові суд підтвердив правоту першої інстанції в Івано-Франківську – ​літник не має право бути розміщений.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За матеріалами «Галки» та соцмереж Дмитро Несміш

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності