Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

«Асфальт на сніг» – це німецькі технології»

В службі автомобільних доріг Львівської області прокоментували новину, яка облетіла ЗМІ і соцмережі, в якій видно як працівники дорожньої служби латають ями прямо по багнюці і снігу

Сучасні європейські технології дозволяють дорожникам проводити ремонтні роботи на трасі Н‑02 Львів-Тернопіль (об’їзд м. Золочів) навіть в негоду.

Про це повідомила спеціаліст по зв’язках з громадськістю та ЗМІ Тетяна Паробій, передає ІА Корупція Інфо.
Для ремонту даної ділянки дорожники застосовують німецькі технології. Вони дозволяють використання для проведення ремонтних робіт не лише нових будівельних матеріалів, але й старого дорожнього покриття.

Спочатку на існуючий старій поверхні дороги щебенево-піщаною сумішшю засипаються ямки, глибиною до 20 см. Далі проходить фреза, яка розпушує і вимішує старе покриття з щебенем та піском. Після того грейдер профілює та вирівнює поверхню дороги. На завершення каток утрамбовує та забезпечує безпечний проїзд.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Така технологія дозволяє ліквідувати аварійну ямковість, а також зміцнити основу дороги. І вже лише після цього, орієнтовно. через місяць, на цій ділянці розпочнеться середній поточний ремонт.

Дана технологія дозволяє дорожникам працювати за будь-яких температурних умов та погоди.

Служба автомобільних доріг у Львівській області є балансоутримувачем доріг загального користування Львівської області, крім доріг комунальної власності. Служба доріг здійснює організацію утримання в належному технічному стані мережі автомобільних доріг загального користування Львівської області шляхом укладення договору підряду з організаціями, на які покладається обов’язок належного виконання робіт з ремонту та експлуатаційного утримання автомобільних доріг в межах виділеного бюджетного фінансування.

Джерело: Lifeinvest

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності