Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Австралія хоче продавати китайцям чисте повітря

Підприємці з Сіднея хочуть експортувати в Китай балони з чистим австралійським повітрям, передає Міжнародне радіо Китаю з посиланням на Сіньхуа.Засновники та директора відомої австралійської клінінгової компанії Green & Clean Джон Дікінсон і Тео Рюгрок запропонували китайцям та іншим іноземцям спробувати найчистіший австралійський повітря, купивши його в спеціальних балонах.

Повідомляється, що, побувавши в Китаї і оцінивши ступінь забруднення повітря в деяких його районах, Рюгрок повернувся в Сідней і придумав незвичайний спосіб полегшення цієї ситуації.

Насолоджуючись свіжим повітрям незайманих місць Австралії, Рюгрок вирішив збирати чисте повітря в балони і продавати його в Китай. Раніше Green & Clean вже продавала австралійський повітря в балонах в якості сувенірів для туристів, охочих привезти додому «частинку Австралії».

Компанія збирає повітря для продажу за допомогою спеціальних пересувних сільськогосподарських пристроїв з найбільш мальовничих і незайманих місць Австралії таких як пляж Бонді і місто Голд-Кост. Рюгрок рекомендує покупцям зробити з балона 10 глибоких вдихів для того, щоб прочистити легені.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

В цілому балон налічує близько 140 вдихів найчистішого австралійського повітря. В даний час Green & Clean знаходиться в пошуках китайського дистриб’ютора.Це вже далеко не перша компанія, яка продає повітря в Китай. У минулому році світові ЗМІ написали про британському і канадських стартапів, які вже досягли певного успіху на цьому ринку в Китаї.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності