Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Азіат на Львівщині послав демонстрантів на… Майдан

На трасі Київ-Чоп біля Львова протестуючі далекобійники розбили скло легковика який нібито їхав в лікарню з хворою дитиною.

Під час пікету і перекриття міжнародної траси Київ-Чоп 6 червня один із далекобійників розбив лобове скло у легковому автомобілі, який нібито їхав в лікарню з хворою дитиною.

Протестувальники, які заблокували рух трасою з 9:30, пообіцяли пропускати автомобілі з маленькими дітьми, хворими, автобуси і надзвичайні служби. Один з водіїв, подібний на вихідця з країн Близького Сходу, на Volkswagen з реєстрацією Рівненської області вимагав, щоб його автомобіль пропустили. У машині, крім нього, перебували жінка і двоє маленьких дітей і, за їхніми словами, їх (слово у множині) везли в лікарню на операцію, пише ZAXID.net. Тож відразу обох дітей везли з Рівненщини оперувати до Львова?

Водію пообіцяли пропустити його авто, однак він різко натиснув на газ якраз в той момент, коли люди майже звільнили проїзну частину. Він мало не збив одного з пікетувальників, а той натомість вдарив кулаком у лобове скло і розбив його. Після чого водій, різко загальмувавши, вискочив із свого авто та почав погрожувати демонстрантам, наказуючи їм йти пікетувати на… Майдан… (дивіться нижче відео).

Поліція почала оформляти цей інцидент, що затримало автівку на трасі ще на годину. Пізніше протестувальники зібрали 8 тис. грн і компенсували власнику розбите скло. Після цього він скасував своє звернення до поліції.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Не пропускали протестувальники і вантажівки з товаром, який мали доставити вчасно. Дехто намагався об’їхати місце перекриття узбіччям. Проте їм також заблокували проїзд.

Перекриття відбувалося з 9:30 до 11:00. На трасі утворилися величезні затори ‒ зі сторони Києва черга з автомобілів, за інформацією поліції, розтягнулася до п’яти кілометрів.

Нагадаємо, вранці 6 серпня в смт Запитів Кам’янка-Бузького району водії та власники вантажівок перекрили міжнародну трасу Київ – Чоп. Дорогу заблокували близько 200 людей, ходячи по пішохідному переходу. У такий спосіб водії хотіли привернути увагу до проблем з видачею дозволів на транспортні перевезення, яких, на думку далекобійників, видають недостатню кількість.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

З 12 години у пункті видачі дозволів у Винниках пообіцяли видати 60 дозволів, за ними також вишикувалась черга.78E44DE4-00FE-4F78-8659-898E816F9B74_w1023_r1_s

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності