Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Бал для особливих діток пройде у Луцьку

У Луцьку відбудеться «Осінній бал» для дітей та підлітків з особливими потребами. На проведення заходу луцькі депутати виділили 50 тисяч гривень.
Про це стало відомо сьогодні, 30 жовтня, під час засідання чергової 65-ї сесії Луцької міської ради, – передає ІА Волинські новини.safe_image
У заході візьмуть участь вихованці Луцького навчально-реабілітаційного центру, а також члени громадських організацій «Батьки дітей із синдромом Дауна», «Сильні діти», «Ресурсний центр «Кольорова капустинка», «Спілка батьків інвалідів із розладами аутичного спектру «Янголята», батьків дітей із психо-фізичними вадами розвитку «Повір у себе», Центр реабілітації інвалідів з дитинства «Джерело життя», Державна реабілітаційна установа «Центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Пролісок».
Нагадаємо, минулого року серед почесних гостей «Осіннього балу −2018» виступали фіналіст шоу «Голос країни 5» Антон Копитін, учасниця «Голосу країни 8» із Волині Марія Хурсенко, а також танцюрист і хореограф Владислав Яма, котрий дав майстер-клас із виконання одного з традиційних танців балу.
Тож, сьогодні депутат Борис Смаль зініціював виділення грошової допомоги на проведення «Осіннього балу – 2019», який пройде 22 листопада.
«Раніше мова йшлася про виділення 250 тисяч гривень з міського бюджету, однак бюджетна комісія Луцької міської ради таку ініціативу відхилила.
Після проведених перемовин частину коштів громадські організації віднайшли самостійно, і просять лише 50 тисяч гривень. Прошу виділити ці кошти на департамент сім’ї, молоді та спорту, а, натомість, 50 тисяч зняти з ремонту фонтану на Тетральному майдані», – звернувся Костянтин Петрочук до колег.
Так, луцькі обранці громади ініціативу підтримали.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності