Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Банк у смартфоні: визначено найкращі програми для мобільного банкінгу

Світовим лідером в галузі мобільного банкінгу визнано австралійський банк Westpac. Саме він зайняв перше місце в рейтингу «Global Mobile Banking Benchmark», складеному аналітичною компанією Forrester. Westpac, який входить у Велику четвірку банків Австралії, був оцінений на 86 балів зі 100. При цьому, середня оцінка по галузі склала 65 балів.

Друге місце в глобальному рейтингу і перше в Європі посів торішній переможець, іспанська CaixaBank. Він набрав 85 балів.

Інші найбільші банки Австралії, а саме Commonwealth Bank, NAB ANZ, також були високо оцінені експертами. Крім них, відмінні можливості мобільного банкінгу надають Канадський імперський банк торгівлі (CIBC), Scotiabank (Канада), банк Garanti в Туреччині, американський Bank of America, польський Bank Zachodni WBK, британський Lloyds і Wells Fargo в США

Аналітики Forrester оцінювали послуги мобільного банкінгу 46 великих роздрібних банків на чотирьох континентах. Всього враховувалося 40 критеріїв.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Westpac отримав найвищий бал в категорії управління транзакціями в додатку, обліку та управління коштами. Його функціонал по управлінню маркетингом і продажами також був визнаний кращим. Це один з небагатьох банків, що дозволяють здійснювати безконтактні NFC-платежі. Westpac надає і низку інноваційних функцій, наприклад, його клієнти можуть фотографувати свої кредитні картки, щоб активувати їх.

На думку експертів, за останні кілька років більшість банків значно поліпшили дизайн і функціональність своїх мобільних додатків. «Але вони не повинні зупинятися на цьому, а навпаки, підвищувати планку, щоб забезпечити кращий сервіс мобільного банкінгу своїм клієнтам».

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності