Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Банкір привласнила мільйон гривень

Працюючи керівником відділення одного з банків, жінка, шляхом шахрайських методів, привласнила собі один мільйон гривень.
Таку інформацію надає ВЗГ ГУМВС України у Львівській області. Працюючи керівником відділення, жінка контролювала роботу філії, залучала клієнтів, укладала з ними різного роду договори, зокрема кредитні та депозитні, пропонувала багатьом своїм знайомим відкривати депозитні рахунки на дуже вигідних умовах.
Наприклад, у вересні 2009-го року шахрайка зуміла переконати сусідів відкрити депозит із високим відсотком. Люди погодились і поклали на депозит майже усі свої гроші, а це 40 тис. грн. Наступними ж роками вони повинні були переукласти договір уже із нарахованими відсотками.
За такою ж схемою ще один знайомий жінки поклав на рахунок 57 375 доларів США та 3000 євро. Зазначимо, що жінка на комп’ютері сама роздруковувала договори, оформляла необхідні документи і це все ніби-то було доказом, що гроші є на рахунку в банку. Реально же, не були відкриті ніякі грошові рахунки. До каси аферистка грошей не вносила, а натомість забирала собі. Однак на усіх документах вона ставила печатку банку.
Коли ж у грудні минулого року люди звернулися, щоб отримати свої кошти, працівники відділення пояснювали, що не було укладено жодних договорів, а працівник, який ніби-то укладав ці договори, уже в банку не працює.
Зі слів правоохоронців, що викрили незаконні діяння жінки:
«За цими фактами відкриті кримінальні провадження передбачені за ч. 3, ч. 4, ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч. 1, ч. 2 ст. 366 (службове правопорушення), ч. 1 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів), ч. 2 ст. 190 (шахрайство) КК України»

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності