Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

БАЦЬКА ДЕМОНСТРУЄ АЗИ МІЖНАРОДНОЇ ДИПЛОМАТІЇ

Про це заявив президент Білорусії Олександр Лукашенко, підбиваючи підсумки мінського саміту, передає ИТАР-ТАСС.

«Усі підтримали пропозицію президента України зробити Мінськ регулярним майданчиком для діалогу контактної групи», – сказав Лукашенко.

За його словами, учасники зустрічі також домовилися, що «до 12 вересня група експертів виробить пропозиції про зняття стурбованості Митного союзу з приводу угоди України про асоціацію з ЄС».

Лукашенко заявив, що в Мінську відбулася «серйозна розмова, пов’язана з кризою в Україні».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Звичайно, всім нам хотілося б прориву, конкретних домовленостей, початку політичного діалогу між усіма сторонами. Але сам факт зустрічі – це безсумнівний успіх і крок у правильному напрямку», – зазначив Лукашенко.
Президент Білорусі також підкреслив, що «переговори були непростими».

«Позиції сторін відрізняються часом кардинально. Але всі сходилися в одному – потрібен діалог», – сказав Лукашенко. Також, продовжив він, необхідні «деескалація ситуації, звільнення заручників, вкрай важливо запобігти гуманітарній катастрофі»
УНІАН

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності