Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Бердянський і Чорноморський порти у концесію, на приватизацію ще три, – Зеленський у Відні

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 16 вересня,  другий день з офіційним візитом у Республіці Австрія.

У Відні проходить зустріч Президента України Володимира Зеленського з Федеральним канцлером Австрії Себастіаном Курцом.
Вчора зустріч у будівлі федеральної канцелярії розпочалася зі спільної фотосесії, через пандемію COVID-19 рукостискання не було.

У межах візиту заплановані переговори глави держави з Федеральним президентом Австрії Александром Ван дер Белленом, Федеральним канцлером Себастіаном Курцем та Президентом Національної ради (парламенту) Австрії Вольфгангом Соботкою.

Відомо, що у Відні президент Зеленський заявив на спільному брифінгу з канцлером Австрії Себастіаном Курцем, що він розглядає можливість передачі в концесію портів Чорноморськ і Бердянськ, приватизацію ще трьох портів…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нині ми опрацьовуємо можливість передання в концесію портів Чорноморськ і Бердянськ, а також приватизацію трьох портів додатково“, – сказав він на спільному брифінгу у вівторок у Відні з канцлером Австрії Себастьяном Курцом.

Зеленський також звернув увагу на проект продовження широкої залізниці від Ужгорода через територію Словаччини до Відня. “Цей маршрут значно спростить і прискорить транзит товарів із країн Азії до Австрії та країн ЄС“, – зазначив він.

Довідка: Бердянський морський торговельний порт є розташований на узбережжі Азовського моря, являється єдиним морським транспортним вузлом Запорізької області. Морськими шляхами через Волго-Донський і Біломорсько-Балтійський канали порт пов’язаний з регіонами Росії, Казахстану, Ірану, а через Чорне море – з країнами Середземноморського басейну, Південно-Східної Азії. Заснований в 1830 році

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності