Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

БЕЗ НИХ НЕ БУЛО Б ВЕЛИКОДНЯ?

«Принесли церковний календар – цього року Великдень за сприяння «Свободи» і Марцінківа особисто:)))))», – зважаючи на вигляд календаря, кепкує івано-франківець Ігор Воянський на своїй сторінці у Фейсбуку.

Так цьогорічний Церковний календар, що його по квартирах багатоповерхівок обласного центру Прикарпаття розносять невідомі особи, натякає на те, що найбільше християнське свято цього року напряму пов’язане з цією партією і з її чи не найкращим представником – Русланом Марцінківим.

Бо судячи з самого оформлення календаря-плаката, на якому з порушенням чинного законодавства чомусь не вказано ні тиражу, ні друкарні, ні замовника. ані відповідального за друк, виходить, що 12 квітня цього року Христове Воскресіння, як би це не виглядало святотатське, таки відбудеться, мабуть, за безпосереднім сприянням згаданої вище партії та особи (дивіться фото).

Ну що ж? Доволі амбітна заява.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше ця політична партія і все той же Руслан Марцінків піарилися у збірці дитячих колядок, що її роздавали по квартирах франківчан.

Тоді це пов’язували з одними виборами, сьогоднішній календар-плакат пов’язують з іншими – наступаючими місцевими, на котрих, як подейкують, пан Марцінків має намір балотуватися на міського голову Івано-Франківська…
Але після споглядання такого «калєндара», як кажут гуцули, уже починаєш сумніватися у правильності таких здогадів – можливо, що Руслан Марцінків налаштувався значно вище?..

Але виборів в традиційних канонічних Церквах ще ніхто не оголошував? Та й для того слід мати відповідний сан.
А на Коломийщині, відкіля родом пан Руслан, уже теж ніби є свій «чоловік божий»?..

Тому залишаються тільки секти. Адже, мабуть, на дарма ж один з колишніх засновників Прикарпатської ВО «Свободи» Тарас Боднар порівнював своє перебування у цій партії, з перебуванням у якійсь секті, де усі повинні поклонятися «новому месії», який сьогодні робить спробу свого «воскресіння» на політичному небосхилі України. А це означає, що й тут поки для Марцінківа «вакансія» зайнята.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Отож, що до партії, то тут усе ніби стає зрозумілим, а ось, що до Руслана Марцінківа питання таки залишається відкритим.

Невже – в «нові апостоли»і «свідки воскресіння»?..

Що ж, час, як говориться, покаже…

Підготував Дмитро Несміш

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Звісно, усе це без гумору не можна сприймати, а як відомо, у кожному гуморі є й доля «правди»…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності