Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

БЕЗВІЗОВИЙ РЕЖИМ З ЄС НАМ ТІЛЬКИ МОЖЕ СНИТИСЯ

Євросоюз вважає, що Україна не виконала всі необхідні вимоги для безвізового режиму. Тепер відповідне рішення відкладено на невизначений термін. Про це повідомив журналіст “Радіо Свобода” Рікард Йозвяк з Брюсселя.

Повідомляється, що до українського питання Євросоюз може повернутися після проведення референдуму в Нідерландах. Референдум пройде 6 квітня і на ньому голландці повинні будуть вирішити, чи потрібно надати Україні безвізовий режим.

Грузії в питанні скасування віз пощастило більше. В ЄС відзначили виконання Грузією зобов’язань, тому вже на цьому тижні питання про скасування віз для громадян Грузії можуть вирішити позитивно.

У той же час Україна, на думку ЄС, не виконала дві ключові вимоги. Це введення вже в цьому році кримінальної відповідальності за брехню в податкових деклараціях для чиновників, а також початок роботи Національного агентства з повернення корупційних активів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Цікаво, що раніше прем’єр-міністр Арсеній Яценюк заявляв про те, що всі вимоги ЄС Україна виконала.

Джерело

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності