Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

«Бідні, бідні свободівці»…

Протягом минулого року ТОВ «Комунальні інвестиції» отримало від КП «ДРЕУ» більше мільйона гривень за послуги з утримання доріг, площ та внутрішньоквартальних територій в Івано-Франківську.

Як повідомляє Курс з посиланням на громадське об’єднання «Антикорупційна платформа», 19 березня 2014 року комунальне підприємство «Дорожнє дорожньо-експлуатаційне управління» уклало договір з ТОВ «Комунальні інвестиції» про оплату послуг з утримання доріг, площ та внутрішньо квартальних територій Івано-Франківська. За договором вартість послуг становила 1 061 555, 27 гривень.

Засновниками ТОВ «Комунальні інвестиції» є два депутати Івано-Франківської міської ради – Оксана Савчук та Михайло Сеньків, члени фракції ВО «Свобода».

Їх вважають близькими соратниками голови фракції та голови бюджетної комісії ради Романа Онуфрієва. Оксана Василівна та Михайло Ярославович почали займатись діяльністю в сфері ЖКГ та благоустрою в 2011 році, за рік після остаточного формування «свободівської» більшості в міській раді.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Це далеко не єдиний договір, за яким ТОВ «Комунальні інвестиції» освоюють кошти міського комунального господарства. «Антикорупційна платформа» готує детальніший аналіз господарської діяльності компанії депутатів-свободівців.

Результати свого дослідження активісти обіцяють опублікувати незабаром.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності