Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Бій на лопатах – у Словаччині побились українські заробітчани та роми, є потерпілі (ВІДЕО)

Бійка сталась на стоянці перед універмагом – є потерпілі.

Як інформують словацькі ЗМІ, на стоянці перед торговим центром у Малацки, у Братиславському краї, у четвер відбулась масова бійка. Відео, зняте на мобільний, стало вірусним у мережі. _v_slovakii_ukraintsy_i_romy_650x410

На місце викликали поліцію та швидку допомогу. Але коли служби приїхали, більшість учасників бійки розбіжались. За словами очевидців, конфлікт тривав кілька хвилин.

Журналістам вдалось дізнатись, що на відео потрапила бійка між мешканцями ромського поселення та робітниками з України. І у сутичці вони використали все, що було під рукою – ломики, лопати та палиці.

Одного постраждалого швидка забрала із раною на голові до лікарні. Трохи пізніше приїхали за іншим.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Роми, яких застали на місці, не хотіли говорити з журналістами.

Поліція встановлює обставини бійки. Наразі вони чекають, коли можна поспілкуватись із постраждалими.

За інформацією журналістів, один із потерпілих є українцем.

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, в неділю, 10 листопада, у Польщі в холодильній камері на фруктовому складі в Садковіце знайшли тіла двох українців. Інформацію надав власник сховища, який раніше знайшов тіла громадян України віком 28 та 46 років у безкисневій холодильній камері.

Обидва громадяни України мешкали на території господарства, де стався інцидент, але поки не встановлено, за яких обставин вони опинилися в холодильній камері, що є приміщенням з контрольованим анаеробним середовищем. Увійти до нього означає наразити себе на смертельну небезпеку.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності