Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Більдербергський клуб знову вирішував долю світу

Нещодавно Австрії відбулася одна з найбільш закритих зустрічей світової еліти – Більдербергська конференція, яку прихильники «теорій змов» називають «всесвітнім тіньовим урядом».

Про це пише ВВС.

Цього року на зустріч Тельфс-Бюхен приїхали 133 гостя з яких 21 – політики, світ фінансів представляє 31 людина, промисловість і транспорт – 18. У їх числі – міністр фінансів Великобританії Джордж Осборн і колишній міністр фінансів британського тіньового кабінету міністрів лейборист Ед Боллс.

Також на конференції були присутні радник президента США Барака Обами з питань фінансів і економіки Лоуренс Бун, прем’єр-міністр Нідерландів Марк Рютте і президент Австрії Хайнц Фішер.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Організатори кажуть, що склад учасників цього року дуже різноманітний. Однак серед запрошених – лише 27 жінок. У їх числі – голова правління банку «Сантандер» Ана Ботін, голова Ради піклувальників ВВС Рона Фейрхед і головний редактор журналу Economist Занні Минтон Беддоус. Дві останні представляли ЗМІ, таких учасників на цій зустрічі – 18.

Гості «секретного клубу» мали намір обговорити питання безпеки, у тому числі поширення хімічної зброї, Близький Схід, Іран, тероризм, НАТО і кібербезпеку.

Форум проводиться щорічно. З першого засідання, яке пройшло в 1954 році, про клуб майже нічого не відомо. Разом з тим, нещодавно з’явився сайт, що публікує список учасників і теми, запропоновані до обговорення.

Чи вирішував «всесвітній тіньовий уряд» на даній зустрічі подальшу долю України та Росії, дане джерело не повідомляє, тому лиш залишається здогадуватися…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За матеріалами закордонних ЗМІ

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності