Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

“Білочка” стала причиною загибелі українця від рук поляка?

44-річний Андрій приїхав до Лодзі з України на заробітки. Але, на жаль, додому українець повернувся в труні. Його побив до смерті колега з роботи.

Про це повідомляє lodz.se.pl.

Поляк Даріуш З., якому 49 років  спочатку накинувся на чоловіка з кулаками, а потім добив молотком, бо під час візиту українець раптово почав щось шукати на його кухні.

Даріуш і Андрій працювали на разом на будівництві. Вони подружились і часто відвідували одне одного після роботи.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Випадок трапився, коли одного разу Андрій постукав у двері Даріуша З. з пивом у руці, той охоче запросив його до себе до дому. Час минав у приємній атмосфері, поки раптово українець не ліг на ліжко і не заснув. Прокинувшись, господар не міг його впізнати, — з чоловіком коїлось щось не те.

«Він підвівся і почав щось шукати у моїй шафі», — говорить підозрюваний у вбивстві.

“Я запитав його, що він там шукав, але той відповів щось дуже нечітко. Потім він зайшов на кухню і відкрив ще там шафки. Мені це не сподобалось. Я попросив його піти геть. Але він знову почав бурчати щось незрозуміле,” – додає поляк.

Атмосфера ставала дуже напруженою. Чоловіки почали сперечатися, потім битися. Під час сварки Даріуш З. вдарив свого відвідувача головою в ніс, а потім почав бити його молотком. За даними слідчих, коли той впав, нападник почав копати українця ще й ногами.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Саме в цей момент на кухню увійшов неповнолітній син Даріуша. Не хотячи, щоб той бачив бійку, він виволік закривавленого чоловіка на сходову клітку і залишив його там напризволяще, а сусіди знайшли помираючого. Вони й викликали швидку допомогу, яка доставила його до лікарні.

На жаль, через два дні Андрій помер. Даріуша З. звинуватили у побитті зі смертельним результатом. Чоловіка передали до суду, де той визнав свою провину. За скоєне йому загрожує довічне ув’язнення.

Скоріш за все, за коментарями медиків, у однієї з жертв зеленого змія розпочався алкогольний делірій (біла гарячка), а далі все пішло за відомим сценарієм…

ФОТО: ілюстративне

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності