Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Білорусь готова до спільних навчань із НАТО, але за умови…

Екс-глава Генштабу Білорусі Олег Бєлоконєв заявив про можливість спільних навчань Білорусі і НАТО, але за однієї умови. Про це він повідомив виданню «Наша Нiва».

Журналісти видання поцікавилися у Олега Белоконева, чому Сербія проводить навчання і з Росією, і з НАТО, а Білорусь – тільки з Росією.884473

«Білорусь готова до спільних навчань з НАТО, йдуть навіть переговори про можливі формати. Але це з тією умовою, що НАТО буде розуміти: наш стратегічний союзник – це Росія», – відповів глава Олег Бєлоконєв.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Олег Бєлоконєв займав пост глави Генштабу, першого заступника міністра оборони Республіки Білорусь по 5 грудня 2019 року. У цей день президент білорусі підписав указ про його звільнення з військової служби в запас у зв’язку з обранням Белоконева депутатом. Однак на сайті Міністерства оборони він до сих вказаний як голова Генштабу, перший заступник міністра оборони Республіки Білорусь.

ТАКОЖ ДО ТЕМИ: 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, співпраця білоруської армії з альянсом здійснюється в рамках програми НАТО «Партнерство заради миру», до якої наша країна приєдналася в 1995 році. Практична співпраця з НАТО здійснюється на підставі індивідуальної програми партнерства Білорусі і НАТО. Спільні навчання білоруської армії і НАТО ще ніколи не проводилися.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності