Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Більшість українців не хочуть бачити в наступній Раді тих же нардепів

У разі дострокового розпуску Верховної Ради майже 59% українців позитивно ставляться до пропозиції заборонити депутатам цього скликання брати участь в наступних виборах.За це свідчить соціологічне опитування, проведене Центром Разумкова з 19 по 24 лютого 2016 року.

“58,7% опитаних позитивно поставилися до пропозиції в разі дострокового розпуску Верховної Ради депутатам цього скликання заборонити брати участь у наступних позачергових парламентських виборах (не підтримали б таку пропозицію 21,2%)”, – наголошується в повідомленні.

Дослідження також показало, що серед шляхів подолання нинішньої політичної кризи 29,3% опитаних підтримали б повну “перезавантаження” влади (дострокові вибори Верховної Ради, Президента, формування нового Кабінету міністрів), 24,6% – початок переговорів між усіма фракціями, які сформували б коаліцію за участю Президента і уряду, з метою досягнення компромісу щодо складу Кабміну, кандидатури його керівника і програми дій.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності