Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

БІЖЕНЦІ ЗАВЕЛИ ЄВРОПУ В ПАСТКУ?

В минулому номері «ЗЛ» уже піднімалася тема емігрантського нашестя у Європу, але вона й далі залишається актуальною. Ось якою доволі цікавою інформацією на своїй сторінці у Фейсбук поділилася його користувачка Ania Dorn:
«Приведений нижче текст вчора був адресований мені в особистому коментарі дуже дорослою і дуже інтелігентною людиною, якій у мене немає підстав не вірити – ​у минулому університетським викладачем математики і фізики, жінкою, яка виростила своїх дітей у Європі, громадянкою Австрії пані Галой Ебнер [Gala Ebner]:

bij2«Я зараз у Відні, вирішила поїхати в Угорщину, прикордонне місто Шапрон. Зазвичай їжджу туди за покупками і смачно поїсти, особливо гусячу печінку. Від Відня 70 км. Прокляла все на світі! Дороги загачені ордою, проїхати неможливо, поліція мене зупинила, перевірили машину, документи і порекомендували повернутися до Відня, тим більше жінка одна за кермом! Може бути, що завгодно, вже були випадки. Постаралася розвернутися, для цього треба було в найближчому селі з’їхати, щоб потрапити на інший бік автостради. По машині лупили кулаками, в деяких місцях залишилися вм’ятини. Репетували на мене, намагалися залізти в машину. Скрізь після них лежать купи бруду і фекалій. Місцеві люди в шоці, деякі плачуть, проклинають. Вони проходять, як сарана, після них хоч трава не рости! Повернулася насилу до Відня, в жаху від побаченого.

Віденські вокзали миють хлоркою багато разів на день. Поїзд Відень-Берлін схожий на корабель з фільму «Біг», якщо хтось пам’ятає. Люди нормальні, купивши квитки, не наважуються зайти у вагон, розвертаються і йдуть геть. Моя приятелька ризикнула, їй треба було додому, в Шверін, прокляла все на світі. Орда на кріслах, на підлозі, щоб сходити в туалет, треба було переступати неможливо смердючі тіла на підлозі, всі речі і валізу треба тягнути за собою, бо інакше вкрадуть. Через годину туалетом користуватися вже було неможливо. Орда перетворила все на купу фекалій. У вагоні стояв сморід і до цього моторошний запах поту, загалом блювотний стан! Подруга ось уже другий день, як годинами стоїть під душем і просто не може вийти на роботу, її досі нудить. Коли орда бачила, що беру телефон в руки, мене готові були вбити! Я за все своє життя не бачила такого жахіття».

bij4А тепер розкажіть мені про «сотні тисяч цивілізованих, освічених і вихованих сирійських бідолах, які втекли від війни» (я не кажу, що пристойних людей серед них немає – ​вони є – ​але і ось цих теж валом – ​«палиця з двома кінцями» – ​не про одне). Від війни, як і від стихійних лих, біжать в найближчі країни. А в найбагатші країни ЄС, вже один раз втікши від війни, ці здорові лосі (а не жінки з дітьми і сироти – ​з ними зрозуміло – ​ніяких заперечень) пруть напролом – ​за безкоштовним житлом, високими соціалками і можливістю там безкарно робити що завгодно, користуючись наївним милосердям європейців і безхребетністю їхніх урядів.

Я займалася волонтерською роботою в країнах Південно-Сходу (і вже хто не нацист і не шовініст – ​так це я) – ​і знаю, як виглядають врятовані кимось, нещасні мирні, вдячні люди всіх кольорів шкіри і вірувань. Нічого спільного з тими, кого я тисячами спостерігаю на фото з прикордонних Німеччини та Австрії регіонів. І ніхто мене не переконає в тому, що знімок потонулого 3-річного хлопчика, що не був пасткою, щоб зіграти на емоціях громадян ЄС (кілька років вивчення криміналістики, віктимології та кримінальної психології в рамках кримінальної юриспруденції змушують мене бути уважною до дрібних деталей). Закрийте свої істерично волаючі роти і відкрийте довідник по судовій медицині – ​таблицю [глибина утоплення/температура води/зовнішні ознаки/термін спливання тіла] – ​подивіться уважно ще раз на його фото – ​і зрозумійте, що тіло хлопчика не пробуло у воді 2—3-и доби (не роздулося, не змінило колір, не покрилося плямами і т. д.) – ​значить, саме не спливало – ​і, відповідно, не могло бути прибите до берега через 6, 10 або 24 години. Дитину принесли в жертву ось цьому (на фото) нахабному стаду, щоб відкрити йому двері в Європу, а не жінкам з дітьми і сиротам – ​жінки і сироти не стали б предметом для сумнівів і баталій, які йдуть зараз в Єврокомісії – ​і інформаційної війни.

А тепер пояснюю хто, навіщо і чому – ​влаштовує інформаційну війну з використанням термінів «нацизм», «шовінізм», «ксенофобія» і т. п. – ​Навколо теми біженців – ​не полінуйтеся, якщо щиро хочете розібратися, а не просто так полаяти на опонентів

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

І текст не призначений для обговорення вами за межею пристойності того, хто, навіщо і чому кудись їздить – ​поїсти, відпочити, погуляти і т. д. – ​Тенденцію до чого в вас я спостерігаю регулярно. Вийміть свої носи з чужих тарілок – ​і займіться своїми справами. Зокрема, впорядкуванням власних мізків і емоційного фону. Більшість з вас поводиться зараз, як обезголовлені кури – ​які бігають, крилами ляскають, ногами перебирають – ​але голови, а, відповідно, мізків – ​нема. І так – ​я не толерантна, коли мова йде про будь-які спекуляції з використанням ЗМІ (урядові маніпуляції, зокрема), які несуть ризик громадянам своїх країн (Росія включно – ​вигороджувати я нікого не збираюся – ​і на угоди з совістю не піду). І в даному випадку мова про всіх, хто приймає біженців, крім Австралії, яка розв’язала питання їх прийому жорстко, чітко і абсолютно розумно, але вони так вирішують свої питання з мусульманським населенням з 2006-го року.

bij3
І давайте зараз не будемо приплітати тему ЗМІ-спекуляцій по Україні та Росії (втомилася ганятися за ними всіма і відразу). Особливо, в злорадний контексті «дострибалися зі своїми демократіями» або «дообожнювалися своїх фюрерів». Все що зараз відбувається (і війни – ​насамперед), відбувається тільки з однієї причини. Нафта + газ = геополітичний вплив. І хороших, чесних політиків і рятівників світу, не спокушайтеся, в цих ігрищах немає – ​НІДЕ. Є у країни нафта або газ – ​або транзитна територія – ​є інтереси в геополітиці – ​значить, у влади жорсткий цинік. Все. Ау, ви де Матерів Терез ще шукаєте? – ​Там, де кожен – ​чорт з рогами (ура-патріоти, заспокойтеся вже зі своєю зловтіхою – ​я сказала: КОЖЕН – ​чорт з рогами)? – ​Молодці. І все це неподобство скрізь допустили ми з вами – ​громадяни – ​за власним «я не розбираюся в політиці (економіці, законах і т. д.)» і т. п. – ​Тобто за своєю інтелектуальною інертностю, інфантилізмом і бажанням скласти з себе відповідальність. Давно пора почати розбиратися, а не гавкати один на одного під диктовку ЗМІ. ЗМІ та політтехнологи домоглися того, що хотіли – ​причому усюди – ​ви один одного і голос розуму не чуєте (всіх стосується). А вмирати і вбивати йдуть не уряди, а громадяни. Прокиньтеся вже. Будинок горить. У всіх. А не у когось одного.

P.S. А з ІГІЛ треба було починати боротися, коли він в Африці людей вирізав кілька років поспіль – ​ще до Сирії. Але всім було начхати: і Європі, і Америці, і Росії, бо геополітичних інтересів для розміну ні в кого там не має. Та й що за справа особисто вам до Африки – ​вона ж не Європа, так? – ​Жодного разу не нацики ви мої, раптово прозріли всім скопом, і стали такими високо моральними. Хто з вас, хто особливо звинувачують мене в нацизмі після прочитання тексту (зверніться до психіатра – ​у вас біполярні розлади особистості), за останні 5 років написав про жахливі багатотисячні вбивства від рук ІДІЛ (Ісламська держава Іраку та Леванту, – ред.) в африканських країнах хоч слово?..»
Звісно, що хтось з читачів може не погодитися з цим криком відчаю жінки-науковця з Австрії, але не слід забувати, що подібна до ЄС нині ситуація і у Росії, де до Уральських гір увесь Сибір уже повністю без жодного пострілу окупували китайські мігранти. І так вже склалося, що Україна з своїми просторами і чорноземами знаходиться між не резиновим ЄС та Росією…

P. S. На минулому тижні угорська поліція вперше застосувала проти біженців, які намагалися проникнути в країну через сербсько-угорський кордон, водомети та сльозоточивий газ. За інформацією Reuters, мігранти кидали в бік поліцейських каміння та шматки бетону, відірвані від дороги. Попри що Агентство ООН у справах біженців звинуватило Угорщину в застосуванні насильства проти мігрантів. Так представник агентства заявила, що Угорщина мала повне право захищати свої кордони, однак при цьому потрібно було зберігати гуманізм, передає ВВС!
Сирійські ж агенти повідомляють про більш, ніж 4 тисячі бойовиків ІДІЛ, які проникли в західні країни, заховавшись серед біженців. А чорний прапор цього терористичного утворення журналісти зафіксували у Німеччині в біженців, які воюють з поліцією. Почалося…

За матеріалами закордонних ЗМІ та соцмереж

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності