Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Біженця з Луганська «взяли на гралі»

Виявляється, що декотрі з біженців діймають своєю обурливою поведінкою не тільки мешканців західних областей, а й, здавалося б близьких їм по духу, мешканців Одеси.

Так житель Одеси смертельно поранив вилами переселенця з Луганська, який намагався пограбувати його. Про це повідомляє видання «368.media» з посиланням на джерело в міському управлінні міліції.

Інцидент стався ніч з 7 на 8 травня в Малиновському районі Одеси. Джерело повідомило, що спочатку в Єврейську лікарню поступив переселенець з Луганська з проникаючими пораненнями.

«Він сказав лікарям, що його розстріляли, а пізніше помер від втрати крові. Але як виявилося пізніше, його вилами штрикнув власник будинку, коли зловмисник переліз через паркан з метою вкрасти щось цінне», – пояснив він.
За словами міліціонера, переселенець був раніше судимий за крадіжку і грабіж. Розпочато кримінальне провадження за фактом перевищення меж необхідної самооборони.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Відзначимо, що раніше в Суворовському районі невідомий заколов викруткою в серце ще одного переселенця з Донецької області. Двоє п’яних чоловіків вирішили обговорити за чаркою ідеї євромайдан і антиМайдан. Вбивця досі в розшуку.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності