Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Бойко пропонує витрачати гроші не на будівництво поліцейської держави, а на розвиток економіки

Юрій Бойко в разі своєї перемоги на виборах не обіцяє знизити вдвічі чи вчетверо ціну на газ і т.ін., він гарантує важливіше – мир в Україні та економічний розвиток.

Про це він заявив в ефірі одного з телеканалів.

За словами опозиціонера, у разі його перемоги на президентських виборах, а його поки опозиційної команди  на парламентських, в країну повернуться мир та економічне зростання.

«Передусім, ми відновимо мир, а відтак перестануть гинути люди. По-друге, діятиме програма з відновлення економіки, адже сьогодні реальний сектор економіки залишився практично без державної підтримки. Українці отримають надійний соціальний захист», – зауважив народний депутат.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За словами Юрія Бойка, у разі його та команди перемоги на виборах також будуть переглянуті видатки Державного бюджету.

«Неможливо годувати силовиків і давати гроші правоохоронцям, і водночас не давати кошти пенсіонерам, ветеранам, створюючи таким чином поліцейську державу з бідним населенням. Бюджет буде змінено. Будуть збільшені соціальні виплати та ухвалено закони, якi продемонструють людям, що держава про них піклується», – наголосив народний депутат Бойко.поліція ТОР

Політик зазначає, що в більшості областей люди схвально сприймають консолідацію опозиційних сил, з котрими він має намір йти на президентські, а згодом і парламентські вибори. Так, згідно з результатами останніх грудневих опитувань Центру соціальних досліджень «Софія», у президентському рейтингу Юрій Бойко до невеликої групи лідерів.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності