Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Невідома Історія

Бонапарти знову порідняться із Габсбургами

Більш ніж через 200 років після того, як великий завойовник і імператор Наполеон І одружився на Марії-Луїзі Австрійській, колишній Імператорський Дім Франції і Будинок Габсбургів знову порідняться.

Це стане можливим завдяки тому, що спадкоємець Бонапарта одружується на праправнучці останнього імператора Австрії.

Так 32-річний Жан-Крістоф Наполеон є нащадком імператора Франції Наполеона Бонапарта I. Чоловік збирається одружитися на 31-річній праправнучці австрійського короля Карла I – графині Олімпії фон унд цу Арко-Зіннерберг.fe440d9847dat

Принц Наполеон вручив своїй коханій каблучку з діамантом в 40 карат, яка раніше належала дружині Наполеона III, імператриці Євгенії.

Тим часом, майбутнє подружжя – родичі, хоч і далекі та формальні. Графиня є нащадком другої дружини Наполеона I, ерцгерцогині Марії-Луїзи Австрійської, яка народила імператору Наполеону І сина, якого після поразки його славного батька таємничо убили…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Своїм союзом Жан-Крістоф і Олімпія повторять історична подію, коли Імператорський Дім Франції і Будинок Габсбургів знову об’єднаються.

fullsize

Вперше це сталося в 1810 році, коли Наполеон одружився на Марії-Луїзі, щоб забезпечити союз у війні проти Британії та Росії. У сучасному ж світі їх родичі одружуються не в політичних цілях.

Одруження пари відбудеться в жовтні 2019 року. Спадкоємець Наполеона Бонапарта зазначив: “Це історія любові, а не данина історії. Коли я зустрів Олімпію, я занурився в її очі, а не родовід. Після того, як ми закохалися один в одного, ми посміялися над історичним збігом“.13233522-0-image-a-7_1557301577175

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності