Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

БОРИСЛАВ СКЛАДЕ КОНКУРЕНЦІЮ БУКОВЕЛЮ

…Нехай і не за якістю сервісу чи кількістю і довжиною трас, проте суттєво низькою ціною. Бо як доводить досвід, для тих хто женеться за тим же сервісом і трасами все рівно економніше відпочивати на гірськолижних курортах Австрії, Німеччини чи Франції, дещо біднішим в польському Закопане чи чеських Татрах.

Так ІА «Український простір. Прикарпаття» повідомляє, що ціни на Буковелі вийшли за межі розумного: звичайна жуйка коштує 29 гривень, маленький шоколадний батончик «Снікерс» вартує 79 грн., а великий– ​110 грн. Обід же на трьох в середньому обійдеться в 600 гривень, тому користувачі соцмереж припускають, що його готують з золотих яєць, адже нічим іншим таку ціну виправдати не можна.

Що стосується цін на підйомники в «Буковелі», то цієї зими один спуск обходиться туристам в 75 грн., а день катання –700 грн. Для порівняння, на Драгобраті один підйом на бугельному витягу коштує 20 гривень, на крісельному – ​50. На Красії скіпас на день у святковий сезон обходився у 400–450 грн, а тепер його ціна складає 300 грн.

А тепер ще й в оспіваному Франком місті Борислав на Львівщині цими святами і відкрили новий гірськолижний курорт «Буковиця», який також зможе скласти яку-неяку «конкуренцію» «Буковелю». Хоча загальна протяжність спуску на «Буковиці», назва якого походить від однойменної гори, де розташований курорт, становить тільки близько одного кілометра, і тут облаштовані лиш два бугельні підйомники, а для початківців та дітей передбачений інший, більш пологий спуск.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Принаймні складе конкуренцію за цінами. Так за разовий витяг відпочиваючі тут віддадуть всього 20 грн. Але, залежно від типу абонемента, ціна може знижуватись і до 10–12 грн.

Також на «Буковиці» працює прокат лиж і сноубордів, а за станом снігового покрову можна спостерігати онлайн за допомогою двох веб-камер.

Міський голова Борислава Ігор Яворський наголосив, що відкриття «Буковиці» має значення не лише для 35-тисячного Борислава, а й для курортних Трускавця і Східниці, розташованих поруч.

НА ФОТО: Екс-депутат Івано-Франків­ської міськради від ВО «Свобода» і заступник директора КП Івано-Франківський міський парк культури і відпочинку Мар’ян Вагилевич, який, як видно, надає перевагу доступній Австрії ніж дорогій перлині Карпат?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Підготував Ярослав Гібура

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності