Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Brexit загрожує Німеччині та Меркель кризою

Вихід Великої Британії з ЄС без угоди завдасть величезної шкоди економіці Німеччини і поставить під загрозу до 100 тисяч робочих в країні.

Про це пише німецьке видання Welt.

Видання наводить результати дослідження, проведеного економістами з Інституту економічних досліджень Галле і Університету імені Мартіна Лютера в Галле-Віттенберг.

Особливому ризику в разі “жорсткого” Brexit піддадуться працівники автомобільної промисловості Німеччини в регіонах Вольфсбург і Нижня Баварія, де розташовані заводи BMW і Volkswagen.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Економісти відзначають, що понад 100 000 співробітників прямо або побічно відчують спад в торгівлі через “жорсткий” Brexit. Вони припускають, що британський імпорт з ЄС впаде на 25% після виходу без угоди.

“У жодній інший державі вплив на загальну зайнятість не буде таким великим, як в Німеччині, він торкнеться близько 100 000 осіб”, – сказав Олівер Холтемеллер, співавтор дослідження.

Згідно з дослідженням, Франція є наступною країною, яка відчує найважчі наслідки “жорсткого” Brexit, там під загрозою опиняться 50 000 робочих місць.

За оцінками дослідження, більше 600 000 осіб у всьому світі можуть відчути наслідки відходу Британії без укладення угоди. З них 179 000 робочих місць знаходяться в ЄС, а 433 000 – за межами блоку.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності