Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Будапешт запропонував Москві спільно захищати нацменшини в Україні, – Держдума РФ

Як повідомляють російські ЗМІ, з відповідною пропозицією парламент Угорщини звернувся до Державної думи Російської Федерації.

Національні збори Угорщини звернулися до Держдуми Росії з проханням “об’єднати зусилля для захисту прав національних меншин в Україні”. Про це повідомив спікер нижньої палати парламенту РФ В’ячеслав Володін, передає у вівторок, 3 грудня, ТАССorban-putin-hungar_3203042b

До нас, у Держдуму, звернувся парламент Угорщини з проханням об’єднати зусилля для того, щоб відстояти права меншин, передовсім щодо навчання мови. Після прийняття закону Ради про мову такого права позбавлені народи, які проживають на території України“, – сказав Володін.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИОкремого “Угорського повіту” на Закарпатті вимагають провокатори з Берегово

Голова Держдуми РФ закликав Європарламент, ОБСЄ і ПАРЄ вивчити ситуацію з правами нацменшин в Україні.

ТАКОЖ ДО ТЕМИНоту протесту від України вручено послу Угорщини за його слова про автономію Закарпаття

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Якщо ми говоримо, що Україна хоче стати європейською країною, то щонайперше вона повинна позбутися від таких рудиментів, як націоналізм у політиці“, – заявив Володін, підкресливши, що “націоналістам не можна спускати з рук їхню поведінку“.23105661

ФОТО: Радянський танк у Будапешті. Повстання 1956 року

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності