Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

БУТАФОРНЕ ОБРАННЯ ЧИ ВИБОРЧА КАМПАНІЯ НАБИРАЄ ОБЕРТІВ?

З того як заметушилися в Івано-Франківську місцеві політики, яких після виборчої кампанії 2014 року тривалий час не було чути, стає зрозумілим, що розпочинається новий виборчий період у їхній біографії – підготовка до місцевих виборів і старт самої кампанії.

Так у неділю, 10 травня, відбулися установчі збори Івано-Франківської міської організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Народний депутат України, заступник голови фракції «Блок Петра Порошенка» у Верховній Раді Анатолій Матвієнко представив кандидатуру на посаду голови Івано-Франківської міської організації партії – сина колишнього голови Івано-Франківська Зіновія Шкутяка – Петра. Того самого, який у жовтні минулого року гучно програв вибори до Верховної Ради іншому кандидату від БПП Олександру Шевченку і який сьогодні згідно чинного законодавства підпадає під дію Закону «Про люстрацію», адже за часів «режиму Януковича» він впродовж двох років (з 23 вересня 2009 по жовтень 2011 р.) очолював Долинську РДА.

Виявляється, що кандидатура Петра Шкутяка на цю посаду була затверджена Центральною радою партії 24 квітня, і хоча учасники установчих зборів підтримали пропозицію одноголосно, виглядає, що їхнє голосування було лише бутафорною формальністю?..

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Невже за спиною сина, батько ще раз намагатиметься покерувати містом чи навіть областю», – запитують сьогодні на Прикарпатті.

P. S. Нaродний депутат України Олександр Шевченко привітав Петра Шкутяка з отриманням посади керівника президентської партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» в місті Івано-Франківську. На своїй сторінці в Фейсбуці нардеп побажав йому «успіхів та перемог»:
«Вітаю Петра Зіновієвича Шкутяка з отриманням посади керівника партії «Солідарність» в місті Івано-Франківську.
Сподіваюсь, що досвід, набутий ним в органах виконавчої влади, а пізніше в батальйоні «Айдар» та популярність в громадських спільнотах та постмодерністських мистецьких колах міста Івано-Франківська допоможуть йому в нелегкій справі підняття падаючого рейтингу пропрезидентської сили серед електорату міста.
Зичу молодому та перспективному політику успіхів та перемог».

Підготував Іван Луйко

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності