Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Бутусов: Президент не контролює, що відбувається на фронті

«Шановні народні депутати з комітету з національної оборони і безпеки! Необхідно терміново провести закрите засідання комітету з обстановки на фронті, заслухати представника Генштабу.

І порушувати питання про відповідальність Верховного Головнокомандувача і начальника Генерального штабу», – написав Юрій Бутусов у Facebook.

«Неграмотним діям Генштабу треба дати оцінку. Я готовий виступити. Безкарність і безвідповідальність начальника Генштабу призводить до того, що військово-бюрократична верхівка раз за разом повторює одні й ті ж помилки, і по суті саботує проведення будь-яких реформ у Збройних силах.

Президент Порошенко свавільно звільнив Муженко від відповідальності за Іл-76, Слов’янськ, сектор «Д», Іловайськ, 32-й блокпост, і не контролює те, що в реальності відбувається на фронті.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Президент завтра відвідає Дніпропетровську область, вшанує пам’ять загиблого героя Майдану Сергія Нігояна.
Петро Олексійович, поступіть як чесна людина – заїдьте на військове кладовище, до безіменних могил Іловайська, і зайдіть в морг. Там лежать 14 тіл героїв, загиблих у битві за Донецький аеропорт.

За життя цих патріотів відповідаєте ви особисто. Подивіться на них і вклоніться. Може бути, щось зрозумієте», – додав Бутусов.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності